* Egels van klei in 2e graad

In het 3e en 4e leerjaar maakten we egeltjes van klei met takjes.
We maakten onze handen lekker vuil, dat vonden we heel fijn! šŸ™‚

* Lekkere soep voor halloween!

Op vrijdag 28 oktober maakten we met de volledige school lekkere pompoensoep die we na schooltijd verkochten. Met de opbrengst kopen we nieuw didactisch materiaal voor onze klasjes. Dank aan al diegene die een tasje soep kwamen proeven!

Nieuwe traiteurdienst!

Beste ouder(s)

Vanaf maandag 5 november zal onze school samenwerken met een nieuwe traiteurdienst nl. De Parel, Denderwindeke. De menu’s zullen ook op onze website geplaatst worden. Soep en warme maaltijd blijft dezelfde prijs dit schooljaar.

De broodjes blijven geleverd worden door onze huidige leveranciers.

 

Met vriendelijke groeten

Directie en team Viane

Bosklassen dag 4

Onze laatste dag, BMX, oriƫntatieloop, badminton,airtrack, tafeltennis en natuurlijk onze fuif!!

Bosklassen dag 3

Vandaag heel wat leuke, actieve activiteiten gedaan. We bezochten ook de Abdij en natuurlijk het leuke winkeltje waar we heel wat hebbedingetjes konden kopen.

Bosklassen dag 2

 

 

 

Bosklassen dag 1

Wetenschap saai? Niet in Hidrodoe! Wij gingen op ontdekking in de Wondere Wereld van Water….

Gepersonaliseerde brooddoos

Beste ouder(s)

Ieder startend kleutertje dit schooljaar heeft recht op een gepersonaliseerde brooddoos. U als ouders kreeg al een brief thuis met deze cadeaubon. Toch liggen er nog heel wat brooddoosjes met de naam van jullie kapoentje klaar die nog niet zijn afgehaald. Spring gerust eens binnen in HET HUIS VAN HET KIND in GERAARDSBERGEN.

Tussenkomst bosklassen!

Beste ouder(s)

Via uw mutualiteit is het mogelijk om een tussenkomst te bekomen voor uw kind die deelneemt aan de bosklassen.

Deze tussenkomst hangt af van de mutualiteit waarbij u bent aangesloten, dus de voorwaarden en tussenkomsten zijn verschillend! Wat moet je hiervoor doen?

Bekijk via onderstaande link de voorwaarden, download het invulformulier, geef het mee aan uw kind na de herfstvakantie, dit wordt ingevuld op het secretariaat en terug meegegeven. Dit ingevulde formulier geef je af in uw ziekenfonds die de tussenkomst regelt.

CM: https://www.cm.be/diensten-en-voordelen/vakantie-en-vrije-tijd/vrije-tijd/openluchtklassen

BOND MOYSON: https://www.bondmoyson.be/wvl/voordelen-advies/terugbetalingen-ledenvoordelen/terugbetalingen-voordelen/vrije-tijd/Bos-zee-sneeuwklas-sportkamp-speelpleinwerking/Pages/default.aspx

LM: http://www.lm.be/Oost-Vlaanderen/Rubrieken/Voordelen-en-diensten/Kinderen-en-jongeren/Schoolactiviteiten/Pages/Schoolactiviteiten.aspx

OZ: https://www.oz.be/vakantie

VNZ: https://www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/

Partena: http://www.partena-ziekenfonds.be/nl/ziekenfonds-en-voordelen/voordelen-en-terugbetalingen/kampen-en-meerdaagse-activiteiten

 

Met vriendelijke groeten

Directie en team Viane

* Gezondheidsweek op school!

Naar aanleiding van de gezondheidsweek maakten de leerlingen van het 1e en 2e leerjaar zelf bananentaart! Wat hebben zij nogal gesmuld!