Home » Geen categorie » AWEL

Archief

april 2020
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

AWEL

Beste ouder

Alle kinderen en jongeren kunnen AWEL anoniem contacteren over alles wat hen bezighoudt. Ze zijn er voor hen door te luisteren, mee te voelen en mee te denken.

Ze willen een betrouwbaar aanspreekpunt voor kinderen en jongeren zijn, via een voor de hand liggend, gratis en makkelijk bereikbaar contactkanaal. We geloven sterk in de kracht van kinderen en jongeren en nemen hen serieus. We signaleren waar nodig tendensen.

Wanneer je Awel contacteert, zal een vrijwilliger naar je kind luisteren. De beantwoorder zal je kind ondersteunen. Je kind mag de tijd nemen en alles vertellen wat hij/ zij wil. Ze maken een beknopt verslagje van het verhaal en zorgen ervoor dat niemand kan weten dat het over je kind gaat.

Een vrijwilliger wordt niet betaald. De vrijwilligers van Awel doen hun werk dus vooral omdat ze een hart voor kinderen en jongeren hebben. Ze zijn door Awel opgeleid tot beantwoorder en weten daardoor goed hoe ze het beste naar je kind kunnen luisteren.

Wanneer je belt of chat, kan het zijn dat je even moet wachten of niet binnen geraakt, want er zijn helaas nog niet genoeg vrijwilligers om alle oproepen van kinderen en jongeren te kunnen beantwoorden. We doen er alles aan om steeds meer babbels te kunnen voeren.

Met vriendelijke groeten

Directie en team MVG